Sporthotel Wagrain


  Wintersport > Oostenrijk > Wagrain > Sporthotel Wagrain

Dit uitstekende hotel heeft een perfect ligging: rustig, maar toch op slechts 100 meter van de Grafenbergbahn. Selections Sporthotel Wagrain is een echt familiehotel met veel faciliteiten inclusief een prachtige wellness met binnenzwembad en een speciaal kinderprogramma. Een ideaal hotel voor een complete, sportieve (familie) vakantie!

Alle ruime kamers van Sporthotel Wagrain zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van een flatscreen-tv, 1 groot tweepersoonsbed en een slaapbank.

Na een mooie dag op de piste, kun je bijna tot aan de deur van het hotel terugskiën. In de wellness van ruim 1000 m² kun je heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad met een apart kinderbad en bubbelbadgedeelte, sauna's, infrarood- en aromacabines en zonnebanken. In de schoonheidssalon zijn diverse behandelingen mogelijk. In de ontspanningsruimte kun je lekker uitrusten op de relaxte waterbedden. Ook kun je hier genieten van een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen of meedoen met watergymnastiek en Pilates-lessen. En terwijl jij lekker ontspant, vermaken de kids zich in de gezellige mini- of kinderclub van Sporthotel Wagrain. 

In het sfeervolle restaurant geniet je 's morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds van de lekkerste Oostenrijkse specialiteiten. In de gemütliche stube van Sporthotel Wagrain kun je overdag terecht voor een drankje en wat snacks.Vanaf: € 419 (diverse data)
Vervoer: Eigen vervoer
Organisatie:  Sunweb
Sporthotel Wagrain is ook te boeken via:
- Prijsvrij vanaf € 762 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 1033 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 942 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 887 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 1151 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 1022 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 1022 voor 8 dagen.
- Prijsvrij vanaf € 938 voor 8 dagen.

Zie ook...

- Wintersport
- Oostenrijk
- Wagrain